Tuesday, February 24, 2009

UGHHHH!

"Benci dengan org2 sekeliling yang gila kuasa! Bdk2 kecik yang rasa tau semua benda..
Letihla mcm ni!"

20 comments:

ab geldofg said...

trima je lah dah ni negara kita....

Dato Paduka Masri said...

ko terajang je min... guna kan kekerasan je... kalau aku yg kena.... siap la dorang....

aishah_conteng_je said...

angah..ingat nekyan pesan
biar org buat kite..jgn kite buat org
mereka itu sebenarnye kaum yg sengal~

Namaku Min said...

ab: ramai sgt gila kuasa..

Dato Paduka Masri: Sempat jerit sendiri2 jek.. :(

Adikku: sengal + rasa hebat = dia tu la.. grrr

Anonymous said...

sengal x de ubat.tp kalo sengal tulang ade ubat....

-insan hina-

naz said...

biar org buat kite..kite jgn buat org..
betol3...huhu

Namaku Min said...

insan hina: grr..:)

naz: kamu selalu setuju dengan dia..

Anonymous said...

Ye la kita gila kuasa...gila kuasa 2.ha.ha.ha.

Kite lupa kak Min senior kat ofis tapi budak2 hingusan tu suruh kak min buat kerja dekat 8 kali. Sape tak bengang...

Apa maksud budak2? maknanya more than one la yer? At least kesian dgn org yg tak bersalah...Tapi nak buat mcm mana tetap salah...

Hanya maaf boleh dihulurkan...

Anonymous said...

Ye la kita gila kuasa...gila kuasa 2.ha.ha.ha.

Kite lupa kak Min senior kat ofis tapi budak2 hingusan tu suruh kak min buat kerja dekat 8 kali. Sape tak bengang...

Apa maksud budak2? maknanya more than one la yer? At least kesian dgn org yg tak bersalah...Tapi nak buat mcm mana tetap salah...

Hanya maaf boleh dihulurkan...

Anonymous said...

Actually, we do not empathy... Tak ada lagi semangat org Islam bantu org Islam...Org kita reti tunjuk ego dan tunjuk kuasa pada org yg lemah. Ini ajaran Islam ke? Mana ada Islam ajar utk tengking2 org. Ingatlah bahawa manusia itu sama disisi Tuhan melainkan amalan mereka...

Namaku Min said...

Sy buat satu kesimpulan mudah.. kamu2 yang tak bernama pada dasarnya mengenali sy.. berada di sekeliling sy.. mungkin bekerja di tempat yg sama dengan sy. :)

Anonymous 1: Ini bukan isu siapa senior siape junior. Ini isu respect. Tak kira siapa pun kamu.. dkt mana pun kamu berada.. apa pun jwtn yg kamu pegang.. jgn sesekali mendabik dada..memandang ke atas tanpa peduli melihat yg bawah.. kalau tidak belajar hormati org.. ke mana pun kamu pergi org akan pandang kamu dengan jelik...


Anonymous2: Kalau yg islam menghina..kalau yg islam memerintah.. sy bisa tegur dengan hemah.. tapi kalau bangsa lain yg mula mahu alih kuasa? Alhamdulillah sy tidak menengking.. kalau kamu pernah di tengking.. mudah.. doakan kebahagiaan dia.. :)

Anonymous said...

i concur with ur conclusion... ;D

Anonymous said...

emm..rasenya sy pn kna bersuara.jgnla sbb anda pegang jwtn anda dh rase anda best.dh rase mcm dok kt atasan je.mcm monyet...hormatilah org lain wlu itu adlh senior anda atau org yg lbh rendah jwtnnya.

-insan hina-

Namaku Min said...

Anonymous: haha.. :)

Insan hina: that's my point. tp sy tak delah nak gune monyet tu sebagai perbandingan..hm..

ADMSKY said...

monyet? wahahahahaha...

i rest my case je lah...

Namaku Min said...

ADMSKY: sy tak suka samakan manusia dgn haiwan..grrr

Don Corleone said...

siapakah? aku kah? tidak mungkin.. aku tidak pernah menyuruh2 atau mengarahkan mu...

Anonymous said...

pd insan hina,sekiranya anda rasa hebat dgn nasihat2 dan ayat2 berunsur islamic,tepukan gemuruh sy beri krn anda pandai betul brckp.dr apa yg sy amati,anda tersinggung dan rasa terhina hingga menyamakn manusia dgn monyet...terasa kah?anda pun tak pandai hormati org lain,mcmana anda nak earn that respect?cermin diri anda k.

Anonymous said...

x penah sy rase hebat.malah rase diri ini serba kekurangan n berdosa.jika sy tersinggung,punca msti sbb ade org x hormat sy.selagi org hormat sy n org lain,selagi 2 sy akan hormatkan org itu.so,sy x kan n penah2 nk hormat org cm2.so,pk lah utk org lain.anda org baru n nak blaja.so,pandai2 la bawak diri.

-insan hina-

Namaku Min said...

Luke: Bukan kamu.. tapi cepat sikit type notes tuh.. grr

utk yg lain2 dah2.. stop bergaduh. blog ni bukan utk begaduh siapa baik siapa tidak. Grow up ok.. diplomasi..