Tuesday, February 3, 2009

Ketulusan Hati...


Tak ada kata yang dapat menggambarkan betapa aku bersyukur di kelilingi individu-individu yang menyayangi danmenghargai aku. Terima kasih Puan Izzaini..atas kesungguhan mencari sesuatu utk hadiah hari jadi...dan.. berjaya membuatkan aku makan cup cake!!! (Aku tak suka makan cup cake sebelum ni).. Love u lots...

12 comments:

Biel said...

huhu..dhla dpt burbery..
pastu dpt cupcakes!
tak aci! kite tak dpt ape2 pun..hikhik! gatai..

it's me said...

alamak.. comment berbau cemburu nampaknyer.. huhu

lemOn said...

ASAL MCM ORG TAK BENTI BENTI CELEBRATE BURDAY ANGAH NI?
BUKAN DAH LAME LPAS KER??


p/s: jeles sna nye. huhu

it's me said...

ha..ni sorang lagi jeles.. yela2 nanti saya akan belikan hadiah utk korang 2 orang kay..

umar said...

nak satu!

Anonymous said...

mane akunye?...aku pn nk :-)

it's me said...

umar: nanti ade time kite makan cup cake kay.

Org yg tak bernama: mcm mane nak bai kalau tak kenal siape.. huhu

Anonymous said...

saje je x nk bg la2...aku x kan bgtau aku ni saper.hahaha...lapar cup cake plak...huhuhu

Biel said...

poyo je anonymous..
virtual cupcakes nak??
huhu..
kak min..bkn i sorg je tau!
ramai lg..
tp dorg sume wakilkn i...hikhik!

Namaku Min said...

ramai lagi ? ramai lagi yang nak yer? hah..nanti kak min tempah dekat awak je la.. :P

Anonymous said...

Biel : tlg sket ek.ape plak virtual.org nk yg btl la...huh saje je dia nk mkn sorg

Namaku Min said...

Anonymous : Nak yang real? Beli kat biel. Die pandai buat. Kan biel?