Thursday, October 9, 2008

Bukan Tak Ingat...



Dapat gak siapkan 1 IP...


Dah Setahun lebih aku keje dekat sini. Makin lama kerje aku rasa makin jauh dari kawan-kawan. Lepas satu-satu kawan menyepi. yang dekat sebelah ni, ct rozaini (CT) dengan ct haja (AJA)...kawan-kawan aku dekat Teknik KL dulu. Kitorang nye group ade nama...3GM..(macam 3G)..tapi zaman tu blum ada 3G lagik... Anyway..lepas habis skool, aku keep in tuch banyak dengan aja jek. aja plak rajin keep in touch dengan ct.. last aku jumpe diorang bulan 9 tahun lepas. Masing2 sibuk. Aku dengan aja ade jugak contact tru sms. Tapi belum ade kesempatan nak jumpe. Rindu? Aku ada banyak benda nak cerita dekat aja. Dulu aku selalu buka puasa n tido umah die. Gie tusyen sama2..miss those days..
Yang sorang lagi tuh namanye nana...alhamdulillah aku dengan nana selalu keep in touch..banyak yang aku kongsi dengan nana mase skool sampai la sekarang. Cume nana bz dengan final year. Nana punye fav food Nando's..yummy...tak sabar tunggu nana habis exam, bleh hang out...
Yang pakai cermin mata tu, emmy. Aku best fren dengan die masa uitm dulu. Aku dengan dia satu bilik untuk 4 sem. She is very understanding...tapi, sayang, nombor lama emmy dah tak bleh guna. Hari tu tibe2 emmy call, dengan nombr baru. Rasa nak menangis dengar suara emmy (biasa kalau lepas jumpe emmy, nak hantar balik memang nangis)...next time tuh, aku try kol n baru emmy tapi dah tak leh dapat..sedihnye rasa...tak tau macam mana nak cntact emmy sekarang...
Lagi sorang yang aku belum sempat jumpe..petite...roomate aku mase form4 n 5...miss sgt..selalu plan tapi tak penah menjadi...
Kan best kalau semua kawan-kawan yang kite ada dalam dunia nih sentiasa in touch dengan kite..tapi aku faha..semu org ade life sendiri ...but kalau u all baca ni, just note that i love all of u so much....so..so..much...

3 comments:

Anonymous said...

3GM(3 Gadis Melayu).tol x?

it's me said...

Salah la.. 3GM tu, Montok, M0ntel Mantul.. HuHu..sorry gurlz..

Anonymous said...

ape maksud "mantul"?