Thursday, January 8, 2009

Wish List No 3

This is my bufday wish list no 3...to write about this man.. Md Aszierul Niezam Abdullah @ beego.. Its not easy to make this decision sbb die nie well known..nanti org cakap benda2 tak baik kat belakang..reputasi die..n my reputation akan terjejas..smlm pun dah sibuk cerita pasal gambar die n a model dkt dlm tandas...hm..kesian die.

urm..anyway masuk this month, dah 7 bulan kenal die. Know him secara tak sengaja..i mean..of cz memang minat die belakon..nampak mcm innocent2 gitu kan.. so, kenal die personally time ade kenduri dkt my house..june last year.. kebetulan die dtng coz his 'mama' saudara our family.

Personally, he is a very sweet n nice man. Yup..bukan nak puji..tapi, die mmg lelaki yang baik. we becme friends n banyak juga prblem yang die share with me.. hm.. banyak benda yang jadi within this 7 mnths..opps... jangan salah anggap.. nothing personal. Its all about friendship. He still love his wife..so much..so..no gosip please..hahah...

Sebenarnye nak share yang what i've learn tru our friendship is so meaningful.. I learn to fogive...yup.. Terlalu banyak yang terjadi..mungkin ade yang melukakan intentionally or unintentionally...entahlah..only god knows....But yes i fogive n i foget...

2 comments:

shafiza azali said...

babe, aku link ko kat blog aku :)

Anonymous said...

tau x pe...x slh kalo ko maafkan org