Friday, January 16, 2009

Comment?

Nampaknye, dah semakin ramai yang baca n rajin tules komen2 dalam blog nih.. bagus2.. Tak kira la u all nak letak komen marah, benci or support.. yang penting, u all baca blog nih.. :)

Sebenarnya bukan nak bercerita luar dalam hal hidup sendiri.. tapi pada siapa-siapa yang tak pernah memblogging, menulis blog or any type of writing ni..mcm terapi gak... nak simpan sendiri2 kadang2 boleh stress... so, wen u write u can xpress wat's inside.

Memang certain things kite kena rahsiakan. I do have secret's yang i can't write.. terlalu expose kan cerita pada reader pun leh mengundang bahaya...haha..

So..keep on reading..keep on writing ur comments yea.. love u all...

8 comments:

Anonymous said...

You know what happened with me? it is not an open secret anymore I guess. But nevermind, when the time comes maybe I will withdrew myself. many people seems don't like me around. Fair enough, my soul pun dah semakin jauh dgn office. Once the right time comes, I will make my move. I am again nepotism, bodeking,politiking.It is ok if people slander me coz even The Almight Allah S.W.T being slandered too.

naz said...

hoho..selalu bace..tp xtggl komen...pehhh...seminggu miss...dtg blik..da ramai yg follow..best ahh..
~~xpandai menulis,suke membace~~

it's me said...

hey naz..miss u.. lame tak nampak ur comment..welcome back!! n to u mr anonymous..u know wats best for u rite??

Anonymous said...

sy anonymous jgk tp org lain....kakaka

Anonymous said...

In it something is. I thank you for the help how I can thank?

Anonymous said...

Hi all. How are you?

Anonymous said...

Delete shis text plz. Sorry

min said...

anon: kamu tinggalkan komen tapi sy tak approve lagi. sbb sy tak faham.. kamu nak sy delete yang mana?