Thursday, January 22, 2009

Shall we dance?

Yea..yea.. so i joined the class.. (ini semua pengaruh ailin).. huhu..

Anyways..dah 2 kali pergi kelas menari tu, rasa best.. me n ailin je yang melayu. Yang lain2 chinese.. so, tak adela nak malu sangat bile buat dance tu. And they are so open minded.. Bukak tudung? ish takkanla sbb menari kena buka tudung.. still me.. I never tot i will join this class.. syok!!

Hm.. otw balik class arund 10 mcm tu, a fren called me. We chat for a while... die tak percaya i joined that class..

Mr B : Betul ke u boleh menari?

Me : Tak adelah boleh, baru belajar.. sikit2 la..

Mr B : Boleh la menari dengan i..

Me : Buat ape menari dengan u.. I tak menari 4 public la.. simpan utk masa depan..

Mr B : Interesting.. haha.. ini perancangan jangka masa panjang la ni?

Me : Iyala.. takkan i nak tunjuk semua dekat orang.. nanti apa yang tinggal?

Mr B : Bagus2.. now i get the idea..

We laughed. Hm.. Seriously.. menari boleh buat hilang stress.. selain exercise yg bagus untuk badan. Selama ni, i've been very busy working.. uruskan macam2 benda.. tapi, bila sekali-sekali dapat luangkan masa utk diri sendiri.. rasa happy sgt.. sbb at least i know how to enjoy life... tx t ailin..

11 comments:

umar said...

wow

lemOn said...

angah dance? seriesly?
muahahhaha.
habes lah seni tarian. huhu. ;PP

it's me said...

jahatnye ija!!!

Anonymous said...

aku x dpt bygkn cmne...msti burok.kakaka...:-)

naz said...

pehhh..sonok2..
nak joinnnnn...hehe

Ailin said...

Aku tak bersalah, aku tak hasut pun... tapi memang betul menari tu best time tu la nak release tension ehehehe.. Alex jeles lah tu

it's me said...

ha'ah..alex teringin...haha

Anonymous said...

ailin x pandai pn menari...

Namaku Min said...

Anonymous : pernah tengok ailin dance ker??

Anonymous said...

penahla...tp rase cam xbest jerk coz ailin dance x pndai kot.sian ailin kna kutuk...kakaka

Namaku Min said...

Tak baik kutuk orang..