Tuesday, November 11, 2008

Suami org- ep 5

Pemerhatian yang aku buat berkenaan isu nih mungkin dah terlalu banyak sampai aku tak tau yang mana untuk aku kongsikan, yang mana patut aku simpan. But, this one story really buat aku marah n kecewa..jugak malu..

To begin with, sape2 yang follow blog aku ni akan tau pasal budak ofis yang ada affair dengan bos tuh. Menurut sumber yang aku boleh percaya, wife si lelaki dah tau hal affair si lelaki ni dengan that bitch..(sorry but u r a bitch gurl).. dengar-dengar bergaduh sampai nak bercerai berai. Masyaallah.. Aku tekejut dengar. Macam mana lah kau tu sebagai perempuan sanggup nak porak perandakan..hancurkan rumah tangga orang? Fikirla sikit. Memangla aku faham, lelaki dah tak ramai sekarang. Tambah2 kalau ada lelaki pun semua dah kawin tapi, itu bukan alasan untuk kau robohkan rumahtangga orang..

Kata sumber aku tu lagi, budak pompuan nih dah minta putus tapi lelaki tuh tak nak. So, dengan tak de pendiriannya, die pun agree untuk stay in da relatonship. My God...Kalau ko tu dah desprate sangat nak bersuami..buatla cara yang betul. Kawin elok2. Lelaki tu mampu. Kalau buat cara yang betul, ko takkan kene tohmahan yang teruk sgt..memangla org akan mengata..tapi, dari ko menyelinap, buat affair tak tentu hala macam nih, baik ko menikah. Halal. Orang pun tak boleh nak cakap apa.

Fikirlah..hish..runsing aku lah. Entah kenapa la aku bleh tau hal2 nih. Aku rela tak tau dari tau n tepaksa tahan hati simpan benda nih sebab nak jaga nama baik semua pihak..Aghhhh...tension!

2 comments:

naz said...

hebat tol 'bitchi' tu ek..
hoho...

Anonymous said...

no comment....harap dia sedar la