Friday, November 7, 2008

God is punishing me!!

God is punishing me..

This week has been a terrible week for me. Other than the Ip's and briefings..The key in car trap and all...yesterday was again a disaster for me. Court case at 9. Waited for Puan Aida at Petronas Sungai Besi. Once Puan Aida arrived, reversed my car n ....My God.. some bomb or wat exploded..my car berasap macam kebakaran...I really wanna cry... So left my car there n car pool with Puan Aida to court. Later, she drop me at Nikko Hotel n i met An to borrow her car..drove to Sg Besi and waited for AAM to come.

Almost 2 hours later, AAM sampai. The man said that my T host dah pecah..because of my radiator yang dah karat kat dalam..make it heat..so leads to some letupan...(walaupun tak faham sangat..dengan muka yang sedih..saya ni mengangguk je la. So, The man tuka itu ini, i pay the money....bla2 tengok jam dah dekat 4.00pm. I text Puan Aida n she says tak payah la masuk ofis.. Yeay!! But... wen me and an both nak bawak the car balik..Gile tinggi temperature...dah dkt nak ke uruf H.. huhu. I am gonna cry...

Besides that.. including today, its been 3 days that my left eye bleed. It's so red, so macam darah beku and bile bangun pagi2 sakit sangat. Rasa macam nak pitam.. What's happening to me? An bising..suh pi cek doktor.. I hate doctors...How?

Maybe, lately aku ni terlupa dekat DIA ..and HE is giving me this test so that i remember HIM...

5 comments:

lemOn said...

sabar angah.
gud things will happen to u eventually.

Anonymous said...

adakah bile sesuatu jd baru kita akan sedar?sama2 lah kita bermuhasabah

it's me said...

kite ni kan manusia, memang selalunya kalau dah jadi ape2 baru nak beringat

Anonymous said...

sbb itulah kata Fadzilah Kamsah 'org lain terhantuk,ita yg terngadah'....mknanya ambil la pengajaran dari ape yg berlaku thdp org lain sblm ape2 berlaku kt kita.Tuhan menghukum coz Dia syg hambaNya.kita patut syukur yg kita dihukum dgn cara yg ringan saje bkn smpi kaun Nabi Luth yg diterbalikkan dunia...nauzubillah himin zalik

it's me said...

i know...tq.. :)